Uutiset
Retkikunnan BMX-toiminta kaudelle 2015
16.09.2014 22:00

HUOM! Pyöräkrossiparkin ilmoittautuminen seuroittain! Lähetä nimi, numero ja syntymävuosi, sekä mahdollisesti tarvittava luokka/pyöräkoko osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Seuran BMX-toiminta on ollut melko tasaista muutaman viimeisen vuoden, kuljettajamäärät ovat suuresta vaihtuvuudesta huolimatta pysyneet tasaisena ja rata-aluetta on kehitetty maltillisesti osa-alue kerrallaan.Laji kehittyy kuitenkin harppauksin Suomessa, suurimmaksi osaksi tästä saadaan kiittää Helsingin Pyöräkrossiparkkia, sekä seuratoimintaa Helsingissä ja Tampereella. Jo kaudelle 2015 pyrimme kehittämään toimintaa monipuolisesti eri osa-alueilla. Tarkempaa informaatiota mahdollisimman pian aikatauluista yms.

 

Lue lisää...
 
Raviksen talkoita ja kisajärjestelyjä
10.07.2014 08:04

Tulevan viikon maanantaina 14.7. talkoillaan radalla klo 18.00 alkaen.

Tavoitteena on saada rata mahdollisimman lähelle kilpailukuntoa, eli poistetaan kasvillisuutta sivuista, paikataan sateiden jälkiä ja muita epätasaisuuksia, sekä asennetaan putki toiseln hyppyrin sisään sähköjen läpivientiä varten. Muistakaa ottaa juomapullot mukaan!

Tiistaitreenit ajetaan normaalisti ja tampataan rataa ajamalla.

Maanantain aikaansaannoksista riippuen talkoillaan myös keskiviikkona klo 18.00 alkaen. Rata pyritään saamaan sellaiseen kuntoon, että kisaviikolla riittää merkinnäit ja viimeistely.

Järjestelypuolella tulemme saamaan apujä Härkälän Hakalta, kilpailun toimisto (johtaja, sihteeri) saadaan heiltä. Lähdön järjestely, sekä porttihenkilökunta omasta takaa ja Orimattilan väkivahva naisjaosto ottaa jälleen kioskin hoitaakseen. Kioskiin kaivattaisiin 1-2 henkilöä avuksi. Maalin henkilökunta, eli maalituomari ja apulainen on vielä hieman auki, joten vapaaehtoisia kaivataan.

 
Paitatilauksen lisäinfoa
14.06.2014 14:55

Retkikunnan seurapaidasta tulee tällä kertaa pelkistetyn tyylikäs, uudistettu malli.

Lue lisää...
 
Ratatalkoot & Cupin kisa
12.06.2014 18:10

Kesä alkaa olemaan jo vauhdissa, vaikka sateet eivät olekaan suosineet treenejä, saati rataa.

Lue lisää...
 
Viikkotreenien muutos, ajopaidat ja kisakausi
17.05.2014 20:52

Perinteinen torstaitreeni tullaan siirtämään tiistaille siten, että 22.5 ajetaan vielä torstaina ja valmistaudutaan Turussa ajettavaan kauden avaukseen. 27.5 tiistaista alkaen ajetaan siis tiistaisin. Aika pidetään samana, eli 18.00-19.15.

Tällä muutoksella Retkikuntalaisetkin pääsevät torstaisin viikkokisoihin Pyöräkrossiparkkiin ja siten tärkeää treeniä automaattiporttiin, rataan ja kisailuun muidenkin kanssa. Etenkin tavoitteellisemmalle kisaajalle saadaan näin hyvä viikko, mutta viikkokisat sopivat yhtälailla hauskanpitoon ja aloittelijalle.

Avoimen ajopäivän kanssa voidaan katsoa, miten viikko alkaa muotoutumaan, helpointa on ilmoitella Facebook-ryhmässä milloin on menossa omin päin radalle niin saa ajoseuraa.

Ajopaidoista on tullut kyselyitä ja mikäli on riittävästi kiinnostusta niin tilaamme erän. Kiinnostusta on ollut sekä xc/maantie-paitoihin, että bmx/mx/dh-malliselle. Ilmoita siis alustava kiinnostuksesi mahdollisimman pian osoitteseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Viestiin pitää laittaa 1) kumman mallisesta paidasta on kiinnostunut 2) karkeasti koko, eli onko juniori vai aikuinen 3) kappalemäärä ja 4) haluaisiko samanlaisen kuin aiemmin hankittiin, vai kokonaan uuden designin. Jos haluaa jotain muuta niin saa heittää ideoita, kootaan vastauksista mahdollisimman pian yhteenveto ja toimitaan tarpeen mukaan.

Jos on intoa koordinoida paitatilaus niin ilmoittakaa myös siitä, palkkiona koordinaattorille ilmainen paita. Samoin kaikki kontaktit tai mahdolliset sponsorit paitaan tulisi kaivaa nyt esiin niin nähdään saataisiinko hintoja sillä alas.

Kisakauden avaus lähenee, joten kaikki kisakuskit huomio: Hoitakaa lisenssit, numeronvaraukset, ilmoittatumiset ja muut kuntoon välittömästi.