Uutiset
Megainfot BMX-toiminnasta
13.04.2015 21:58

Kauden vaihtajaiset & infotilaisuus

Sunnuntaina 3.5. klo 12.00 alkaen pidetään kauden vaihtajaisia. Kyseessä siis edellisen kauden myöhäiset päättäjäiset ja ulkokauden avajaiset.Ohjelmassa ajamista, radan kunnon ihmettelyä & kevyttä talkoilua, grillausta, Vuoden kuski-kiertopalkinnon äänestys & jako ja paljon infoa. BMX-kerholaiset, Kilparyhmäläiset, vanhemmat, kiinnostuneet ja muut hangaroundit paikalle, tiedotetaan viikko-ohjelmasta, kauden tapahtumista ja muusta. Jos paitajumalat ovat suotuisia niin jaetaan uudet ajopaidat, sekä numerolaatat tilanneille.

VARUSTUS: Sään mukainen varikko- ja ajovarustus, omia grillailtavia ja juomia. Makkaraa ilmestyy paikalle.

Lue lisää...
 
Lahti24 MTB 16-17.5.2015
03.03.2015 11:08

Katso tapahtuman flyer ja infot tapahtumasivuilta tästä:

http://www.retkikunta.net/lahti24mtb

Tarkempi info myös tässä:

Lue lisää...
 
Kauheesti kaikkea BMX-touhuista
02.11.2014 21:30

Ulkotreenien osalta kausi on paketissa, sisäkaudesta kalenteriin jo seuraavat päivät: 5.11, 12.11, 19.11, 26.11, 3.12, 10.12 ja 17.12 ovat syksyn ajankohdat Orimattilan tunnelitreeneille. Treenit alkavat klo 18.00, kypärä, hanskat ja puhdas pyörä mukaan. Perinteisesti tunnelivuorosta on kerätty pieni ajomaksu, tarkennetaan siitä vielä. Tunneli sijaitsee Helsingintien varressa, terveysasemalta seuraava parkkipaikka keskustaan päin.

Lahden skeittihallin treeni-infot ilmoitetaan myöhemmin, seuratkaa ilmoittelua. Ensimmäiset ajot isänpäiväsunnuntaina klo 11-13. Kahvia & leipomuksia tarjolla.

Kauden päättäjäisten suhteen pieni muutos perinteisiin, tällä kertaa pidetään "Kauden vaihtajaiset" vasta vuodenvaihteen jälkeen. Perinteisesti puolestaan ohjelmassa Vuoden kuski-äänestykset, tulevan kauden infot, saunomiset ja ruokailut, sekä erikoisohjelmat. Paikka ja aika ilmoitellaan myöhemmin.

Paitatilaus on mennyt ns. penkin alle paitatoimittajan puolesta. Tilannetta setvitään ja uuden paitatoimittajan valinnan myötä tarkistetaan tilaukset, koot yms. Sportax on luvannut edelleen lähteä tukemaan seuraa, myös muitakin yhteistyökumppaneitakin mahtuu mukaan. Uudet paidat hoidetaan niin, että viimeistään ulkokauden alkaessa kaikilla halukkailla on paidat käytössä.

Kilparyhmän toiminta, kausimaksut ja muut infot linjoilla lähiaikoina.

BMX-väki ja vanhemmat, laittakaa kalentereihin 16.-17.5.2015. Kyseisenä viikonloppuna järjestetään mitä todennäköisemmin erikoisohjelmaa!

Edelleen muistutusta Nimenhuuto.com-palvelusta! Kuskin nimi, numero, sekä yhteystiedot osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen niin saatte tunnukset palveluun, jonka avulla pysyy parhaiten kärryillä treeneistä ja tapahtumista.

 
Retkikunnan BMX-toiminta kaudelle 2015
16.09.2014 22:00

HUOM! Pyöräkrossiparkin ilmoittautuminen seuroittain! Lähetä nimi, numero ja syntymävuosi, sekä mahdollisesti tarvittava luokka/pyöräkoko osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Seuran BMX-toiminta on ollut melko tasaista muutaman viimeisen vuoden, kuljettajamäärät ovat suuresta vaihtuvuudesta huolimatta pysyneet tasaisena ja rata-aluetta on kehitetty maltillisesti osa-alue kerrallaan.Laji kehittyy kuitenkin harppauksin Suomessa, suurimmaksi osaksi tästä saadaan kiittää Helsingin Pyöräkrossiparkkia, sekä seuratoimintaa Helsingissä ja Tampereella. Jo kaudelle 2015 pyrimme kehittämään toimintaa monipuolisesti eri osa-alueilla. Tarkempaa informaatiota mahdollisimman pian aikatauluista yms.

 

Lue lisää...
 
Raviksen talkoita ja kisajärjestelyjä
10.07.2014 08:04

Tulevan viikon maanantaina 14.7. talkoillaan radalla klo 18.00 alkaen.

Tavoitteena on saada rata mahdollisimman lähelle kilpailukuntoa, eli poistetaan kasvillisuutta sivuista, paikataan sateiden jälkiä ja muita epätasaisuuksia, sekä asennetaan putki toiseln hyppyrin sisään sähköjen läpivientiä varten. Muistakaa ottaa juomapullot mukaan!

Tiistaitreenit ajetaan normaalisti ja tampataan rataa ajamalla.

Maanantain aikaansaannoksista riippuen talkoillaan myös keskiviikkona klo 18.00 alkaen. Rata pyritään saamaan sellaiseen kuntoon, että kisaviikolla riittää merkinnäit ja viimeistely.

Järjestelypuolella tulemme saamaan apujä Härkälän Hakalta, kilpailun toimisto (johtaja, sihteeri) saadaan heiltä. Lähdön järjestely, sekä porttihenkilökunta omasta takaa ja Orimattilan väkivahva naisjaosto ottaa jälleen kioskin hoitaakseen. Kioskiin kaivattaisiin 1-2 henkilöä avuksi. Maalin henkilökunta, eli maalituomari ja apulainen on vielä hieman auki, joten vapaaehtoisia kaivataan.